Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PREMIJERNO „MALA GOSPOĐICA DULITL”


Čarobna sinhronizovana avantura za celu porodicu „Mala gospođica Dulitl” biće prikazana premijerno u subotu 16.februara od 16 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, uz druženje sa glumcima, brojne poklone, kreativan, zabavan i humanitarni sadržaj kroz udomljavanje životinja.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film prati avanture glavne junakinje Lili, devojčice koje ima neverovatan dar da priča sa svim životinjama, koje je često dovode u nevolje.

Premijera ovog porodičnog filma biće održana u bioskopu Cineplexx 4D Delta City gde će pre svečane projekcije od 15h biti održani FENOMENalni interaktivni naučni eksperimenti. Iz Beo Zoo stižu stručni veterinari koji će mališane upoznati sa specijalnom vrstom životinje i pokloniti obilazak Zoo vrta za čitave porodice. Likovnu radionicu pripremili su poznati brend Ivica i Majic. Zahvajujući organizaciji Le Petit na samoj premijeri porodice će moći da udome svog novog ljubimca, kao i da od tima iz Orkice kroz strip nauče kako da razumeju životinje kroz govor njihovog tela. Tim iz prostora za edukaciju Oblak naučiće ih kako se životinje iz filma nazivaju na engleskom i nemačkom jeziku. A očekuje nas i ZLATIBORAC točak sreće, kao i njihov dečji ketering koji će zasladiti Home Made Company.

Nakon filma publići će se pokloniti ekipa filma i glavni glumci koji će potpisivati postere iz filma. Sjajna ekipa glumaca i pevača pozajmila je glasove junacima filma. Glavnoj junakinji Lili glas pozajmljuje Irina Arsenijević. U ostalim ulogama joj se pridružuju glumci: Stefan Buzurović, Tamara Aleksić, Danijela Vranješ, Dubravko Jovanović, Darija Vračević i mnogi drugi!

Karte su u prodaji!

Mala gospođica Dulitl

SINHRONIZOVANO!
Svetska poznata dečja knjiga “Liliane Susewind” književnice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Mala gospođica Dulitl