Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Cineplexx BIG will see you now


do 18. februara


Da li ste spremni da po prvi put uživo zavirite u tamnu sobu Kristijana Greja i ludo se zabavite? Ovekovečite trenutak za pamćenje nesvakidašnjom postavkom samo u bioskopu Cineplexx BIG Beograd!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Najmoderniji bioskop u gradu u neobičnom ruhu. Ukoliko ugledate natpis Cineplexx Dark room, ne ustručavajte se da uđete u sobu koja podseća na onu iz filma i tako postanete deo glumačke ekipe zajedno sa Džejmijem Dornanom i Dakotom Džonson*.

Utonite u svet zabave za koju su se pobrinuli i naši partneri postavke Argus sexy shop i Coin Casa. Scensko svetlo i enterijer u duhu trilogije koja je zaintrigirala čitav svet, zaigraće pred vašim očima, tako da ćete poželeti da ga gledate iznova i iznova. Zanimljiv natpis iznad Grejevog kreveta Mr. Cineplexx will see you now, će vas zaista zaintrigirati, a šta se sve još nalazi unutra, budite smeli i pogledajte!

Vidimo se sve do 18. februara u posebnom kutku bioskopa Cineplexx BIG Beograd!

*Zabranjeno za posetioce mlađe od 18 godina.

Pedeset nijansi - oslobođeni

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u „Pedeset nijansi – Oslobođeni“, trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“.

Cineplexx BIG Beograd:

Ovaj događaj je prošao.

Pedeset nijansi - oslobođeni