Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT KARTA ZA RAJ


SREDA, 28. SEPTEMBAR
OD 20 ČASOVA


Džulija Roberts i Džordž Kluni u romantičnoj komediji koju smo dugo čekali!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ukoliko već niste, požurite da nabavite vašu kartu za raj, jer vas Ladies night događaj očekuje u Cineplexx bioskopima uz Džuliju Roberts i Džordža Klunija u sredu, 28. septembra od 20 časova.

Piće dobrodošlice, sjajni pokloni partnera i komedija koja će vas nasmejati i raznežiti, čekaju na vas. Karte su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nerazdvojni prijatelji i oskarovci Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo su zajedno u filmu pod nazivom ,,Karta za raj".
Ovog puta, igraju bivše partnere u zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Kritičari su ranije pisali o tome da bi ovaj film mogao da označi povratak popularnosti romantičnih komedija, koji je zanemaren, a uz ovakvu glumačku postavu, ne sumnjamo da će tako i biti.

Osim sjajne priče koja će vas razgaliti, pića dobrodošlice koje smo pripremili kao uvod u sjajno veče, u svim Cineplexx bioskopima očekuju vas i sjajni pokloni naših partnera. LEGACY HAZ IT će pokloniti vaučer za svoje usluge damama u beogradskim bioskopima, dok će u Nišu, Kragujevci i Novom Sadu po jedna dama dobiti poklon paket njihovih fantastičnih proizvoda.

Takođe, u beogradskim bioskopima najsrećnije dame očekuje i vaučer za usluge u frizerskom salonu ČEŠALJ & MAKAZE.

Najsrećnije dame u Nišu očekuju i poklon paketi kompanije YUMIS, dok će odabrane u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu imati priliku da dobiju jedan od vaučera za usluge u salonu NUDES. Cineplexx Promenada bioskop pripremio je iznenađenje koje će obezbediti cvećara VIRIDIS, ali i romantičnu večeru koju će pokloniti restoran LOFT.

Ne propustite Ladies night događaj u svim Cineplexx bioskopima u sredu 28. septembra od 20 časova uz sjajan film koji obećava povratak romantične komedije na velika vrata.

Karte su uveliko u prodaji!

Karta za raj

Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film KARTA ZA RAJ, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Karta za raj